Barnehage streik

Sammen med ansatte i 78 barnehager i Oslo og Viken gikk. En barnehage som er rammet av streik kan fortsatt være åpen så lenge det er mulig å drifte i tråd med lover og forskrifter.


Zwh4ey48xnzukm

Fakta om barnehagestreiken Mandag går 1007 ansatte fra 112 private barnehager ut i streik.

. Barnehagene har spart rundt 496 millioner kroner i. 1007 ansatte i 112 private barnehager streiker mandag. Konflikten står mellom Private Barnehagers.

17 hours agoStreiken i de private barnehagene Mandag 17. Det vil da totalt være. 1 day agoDa vil over 3600 barnehageansatte være i streik.

2 hours ago161122 0930. Barnehagestreiken I opptrappingen tar Fagforbundet ut 414 medlemmer Utdanningsforbundet tar ut 280 medlemmer og Delta tar ut 37 medlemmer. Det betyr to uker uten lønnskostnader for barnehagene.

Nøtland jobber i Myrer Kanvas-barnehage som ligger på Kjelsås i bydel Nordre Aker i Oslo. Barnehager kan bli rammet av LO-streik Fikk 168 millioner kroner i tilskudd under streiken Streiken er avblåst barnehagene åpner og rettssaker stoppes Ytterligere seks barnehager. Nå har ansatte i private barnehager vært over to uker i streik.

Streiken går da inn i sin femte uke. Dersom det ikke oppnås enighet i meklingen blir det streik ved 112 private barnehager i ti ulike kommuner fa og med mandag morgen. Natt til lørdag ble det klart.

Det har vært streik i mange private barnehager siden natt til lørdag 15. Barnehagestreik trappes opp Fagforbundet og Utdanningsforbundet tar ut over 500 nye medlemmer i streik fra 14. Fristen for meklingen var ved midnatt natt til lørdag og rundt klokka 2 ble det klart at.

1 day agoMandag forrige uke møttes partene i den pågående barnehagestreiken til frivillig mekling hos Riksmekleren men til ingen nytte. Her er svar på noen ofte stilte spørsmål. Eier må vurdere hvilke konsekvenser streiken.

Partene ble enige om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen. Partene er Fagforbundet Utdanningsforbundet og Delta på. Stian Lysberg SolumNTB Partene i barnehagestreiken møtes Tirsdag møtes partene til ny og tvungen mekling hos.

Streik i 112 private barnehager Klare for kamp. 6 hours agoStreiken er inne i sin femte uke og det er lite tegn til bevegelse mellom partene. Vi er fornøyde med å ha.

Den månedslange streiken i private barnehager over. Oktober gikk 1007 ansatte fra 112 private barnehager ut i streik. Det er varslet et nytt streikeuttak med ytterligere 492 medlemmer torsdag 20.

Streiken fortsatte og over 3600. Medlemmene i 112 PBL-barnehager landet rundt skal i streik for en anstendig pensjon. Oktober gikk over 1000 ansatte i private barnehager ut i streik etter at meklingen mellom arbeidstakerorganisasjonene og PBL ikke førte fram.

Streik i private barnehager. Private Barnehagers Landsforbund PBL og arbeidstakerorganisasjonene.


Her Kan Det Bli Streik


Stenger Barnehage Som Er I Streik


Nyheter Barnehage Foreldre Urolige For Om Streiken Blir Langvarig Det Er Toft Nar Barna Ikke Lenger Vil Ga I Barnehagen


Barnehage Pensjon Far Bred Stotte


Ny Opptrapping Av Barnehagestreiken


Barnehage Streik 1000 Flere Tas Ut I Streik Torsdag Disse Nordre Aker Barnehagene Rammes


Derfor Er Det Streik Se Infoplakat Om Konflikten Pbl


5zj0yyhvanxqsm


Pglfdlsl7yjmpm


Barnehage Pensjon Far Bred Stotte


L5ffz1iut4lovm


Sma6xtyknwwqam


Streik Skien Ny Opptrapping I Streiken Ytterligere Barnehager I Skien Rammet


Barnehagestreiken Trappes Opp Igjen


Nyheter Barnehage Foreldre Urolige For Om Streiken Blir Langvarig Det Er Toft Nar Barna Ikke Lenger Vil Ga I Barnehagen


Utdanningsforbundet Drammen Drammen


F4g Dfl9exejdm


Sma6xtyknwwqam


Brudd I Barnehagemeklingen Mer Enn 1000 Ansatte Tas Ut I Streik Mandag

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel